نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

نرم افزار حسابداری تولیدی باید به کسب و کار شما در برنامه ریزی تولید شما کمک کند ، نرم افزار حسابداری تولیدی باید یکپارچه باشد.

امروزه به دلیل گسترش معاملات، طرفین سعی می کنند با ابزارهای متنوعی بدهی خود را پرداخت کنند که هم امنیت بالایی داشته باشد و هم بتواند جایگزین چک شود. یکی از اسناد تجاری که در دهه های اخیر پیشرفت قابل توجهی در معاملات داشته سفته است. سفته یک طلب سندی است که در آن امضا کننده متعهد می شود که مبلغ درج شده در اوراق سفته را در زمان معین و یا هر زمانی که ذی نفع درخواست داد پولش را پرداخت کند. در اوراق سفته دو شخص یعنی متعهد کننده (شخص امضا کننده سفته) و ذی نفع در راس معامله هستند. در این مقاله مباحث مرتبط با سفته می پردازیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

سفته از کجا بخریم؟

حالا که دانسته اید سفته چیست و کاربرد آن در معاملات چیست بهتر بگوییم که سفته از کجا بخریم؟ خرید سفته آنچنان که نشان می دهند سخت نیست. پس پاسخ سوال که سفته از کجا بخریم کاملا آسان و قابل فهم است. شما می توانید که از فروشگاه هایی مانند کتاب فروشی، دکه های روزنامه، لوازم التحریر و هر فروشگاه دیگری خرید سفته را انجام دهید. اما به دلیل موضوع امنیت پایین و قیمت بالای سفته در این فروشگاه ها، بهتر است سفته را تنها از باجه های بانک ها تهیه کنید. اما نحوه گرفتن سفته از بانک چگونه است؟ برای گرفتن سفته شما در باجه های بانک درخواست خرید سفته را می دهید و پس از امضا اوراق فته به شما تحویل داده می شود.

قوانین سفته

احتمالا برای شما هم سوال شده است که اصلا قوانین سفته چیست؟ امروزه سفته به عنوان مهم ترین اسناد تجاری در میان افراد رد و بدل می شود، دریافته بسیار راحت تر از دریافت چک است، اما طبیعتا سفته هم شامل قوانین خاص اجرایی است، که می خواهیم آن ها را شرح دهیم.
چند مورد از مهم ترین قوانین سفته دادن و قوانین سفته گرفتن به شرح زیر می باشند :

حتما باید با احکام سفته آشنا باشید؛ چون احکام سفته تعیین کننده چگونگی بهره گیری از این سند تجاری می‌باشد.
آشنایی با حکم سفته و این که حکم سفته حقوقی است یا کیفری خیلی مهم است. حکم سفته بر خلاف دیگر اسناد تجاری حقوقی بوده و به این صورت است که اگر متعهد کننده نتواند در موعد مقرر به تعهد خود عمل کند ذی نفع می تواند حکم جلب امضا کننده را بگیرد.
یکی دیگر از قوانین سفته گرفتن و قوانین سفته دادن این است که بدانید در صورت عدم پرداخت مبلغ درج شده چه زمانی باید سفته را به اجرا بگذارید. اگر تعهد کننده تا پس از گذشت ده روز از تاریخ سررسید به تعهد خود عمل نکند ذی نفع می تواند واخواست خود را ثبت کند. اگر در این مدت معین شده واخواست خود را به ثبت نرساند دیگر سفته اعتبار تجاری خود را از دست می دهد.

قیمت سفته

تا قبل از سال 95 نحوه تعیین مبلغ سفته بانکی به این صورت بود که شخص به ازای هریک میلیون تومان سفته ای که میخرید باید مبلغ 3 هزار تومان پرداخت می کرد. اما از سال 95 به بعد با توجه به کاهش استفاده از سفته به ازای هر یک میلیون تومان مبلغ 500 تومان درنظر گرفته شده است.

در واقع قیمت سفته که از بانک ملی تهیه گردد به ارزش پنج هزارم مبلغ اسمی آن (و به عبارت دیگر هر یک میلیون سفته، پنج هزار تومان) می‌باشد. در جدول زیر نرخ خرید سفته ها در سال 1400محاسبه گردیده است.
نتیجه گیری

سفته یک طلب سندی بوده و در آن امضا کننده متعهد می شود، که مبلغ درج شده در اوراق سفته را در زمان معین و یا هر زمانی که ذی نفع درخواست داد پولش را پرداخت کند. مدارک لازم برای گرفتن سفته از بانک خاص نمی باشد و تنها با داشتن کارت ملی می توانیم درخواست سفته دهیم.

  • fardad group

سفته

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی