نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

نرم افزار حسابداری تولیدی باید به کسب و کار شما در برنامه ریزی تولید شما کمک کند ، نرم افزار حسابداری تولیدی باید یکپارچه باشد.

در روند آزاد سازی کالا ها، قوانین ترخیص کالا گمرک به منظور خارج شدن کالا از وضعیت قاچاق و پیدا کردن جنبه قانونی کالا ها رعایت می‌گردد. در فرآیند ترخیص کالا باید مراحل مختلفی انجام شود. از جمله آماده سازی، ثبت اسناد واردات یا صادرات کالا، محاسبه مبالغ منابع تعرفه گمرکی، حقوق گمرکی، مالیات و .. .

ارزش گمرکی چیست

یکی از مسایل مهم در ترخیص کالا که تاجران را تهدید می‌کند، عدم آشنایی با قوانین ارزش گمرکی کالاست. ارزش گمرکی کالا یا ارزش کالای ورودی در گمرک مبنایی است که بر اساس آن حقوق و عوارض ورودی تعیین می شود.
بر اساس قوانین گمرکی، ارزش گمرکی کالا عبارت است از ارزش سیف (CIF) به ‌اضافه سایر هزینه ‌هایی که به ورود آن کالا تا اولین دفتر گمرکی تعلق می‌گیرد. هزینه هایی مانند کرایه حمل کالا با ناوگان خارجی، هزینه نقشه، حق لیسانس و سایر موارد.

ارزش سیف هم بر اساس مجموع کرایه ‌های زیر به دست می آید:

از مبدأ تا ایران
بیمه بین‌ راهی
قیمت کالا در مبدأ
ارزش کالای صادراتی در گمرک
تعرفه یا ارزش گمرکی کالای صادراتی، عبارت است از قیمت فروش کالا برای صدور به ‌اضافه هزینه بیمه، باربری، حمل ‌و نقل و سایر هزینه‌ هایی که تا لحظه خروج از محدوده گمرکی کشور به آن کالا تعلق می‌گیرد. تعرفه گمرکی (Customs Value) بر اساس اسناد ارائه ‌شده توسط صادرکننده تعیین می‌شود.

در صورت عدم ارائه اسناد و یا نا معتبر بودن آنها از نظر گمرک، ارزش کالای صدوری را با استعلام از مراجع ذی ربط و بر اساس قیمت عمده ‌فروشی آن در بازار داخلی به ‌اضافه  هزینه ‌هایی که تا خروج از قلمرو گمرکی به آن تعلق می‌گیرد تعیین می کنند.

هر کالایی که برای صادرات به گمرک ارائه می شود، بدون توجه به اینکه بر اساس قرارداد چه قیمتی برای آن تعیین شده باشد، دارای قیمتی است که از قبل توسط مراجع رسمی مشخص شده و به‌عنوان قیمت ‌های صادراتی در اختیار گمرک، بانک و سایر سازمان ‌های ذی ربط قرار گرفته است.

مبنای تعرفه کالای صادراتی، شامل قیمت فروش کالا برای صدور، به‌ اضافه سایر هزینه ‌هایی است که تا لحظه خروج از محدوده گمرکی کشور به آن کالا تعلق می‌گیرد.

مراحل ترخیص کالا از گمرک

اگر مالک کسب ‌و کاری باشید، ترخیص کالا از گمرک و آشنایی با قوانین برای شما ضروری است. کالاهایی که از شرکت ‌های خارجی خریداری می شوند، قبل از این‌ که اجازه ورود به کشور برای آن‌ها صادر شود، باید توسط سازمان گمرک بررسی شوند.
پس از اعتبارسنجی ‌های اولیه و ارائه مدارک احراز هویت مالک کالا و مدارک تجاری می توان کالاهای وارداتی را از گمرک آزاد کرد. شاید در ابتدا تصور کنید، روال آزادسازی کالا از گمرک ساده است، اما پس از این که وارد عمل شدید متوجه خواهید شد، که انجام آن چندان هم ساده نیست و پیچیدگی ‌های خود را دارد.

برای اینکه کالا از حالت قاچاق خارج شود و جنبه قانونی داشته باشد، باید مراحل ترخیص کالا از گمرک انجام شود. ترخیص کالا به معنی معرفی کالاها به گمرک و آزاد سازی آنها برای واردکننده یا صادرکننده است.

برای انجام این کار، می‌بایست اقدامات مختلفی به شرح زیر انجام شود:

آماده‌ سازی و ثبت ‌اسناد واردات یا صادرات کالا به شکل فیزیکی یا الکترونیکی
محاسبه سود بازرگانی، حقوق گمرکی و مالیات (بخوانید: نرم افزار بازرگانی)
مأخذ تعرفه گمرکی
تسهیلات ارائه ‌شده توسط دولت به واردکنندگان و صادرکنندگان کالا
و سایر موارد
پس از اعتبارسنجی‌ های اولیه و ارائه مدارک احراز هویت مالک کالا و مدارک تجاری وی، می‌توان کالاهای وارداتی را از گمرک آزاد کرد.

  • fardad group

قوانین ترخیص گمرک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی