نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

نرم افزار حسابداری تولیدی باید به کسب و کار شما در برنامه ریزی تولید شما کمک کند ، نرم افزار حسابداری تولیدی باید یکپارچه باشد.

شرکت ها و اشخاصی که دارای مراودات تجاری بالایی با استفاده از چک هستند با راس گیری چک آشنا می باشند. راس گیری چک ابزاری برای یکسان سازی سررسید چک ها می باشد. سر و کار داشتن با حسابداری تعهدی، مقررات شرکت ها و … مواردی است که می تواند باعث مواجه شدن افراد با راس گیری چک گردد.

راس گیری چک چیست؟

راس گیری چک، عملیاتی است که برای محاسبه تاریخ میانگین وصول چک ها استفاده می شود. اما پیش از بررسی کامل آن، لازم است بدانیم که عبارت راس گیری به چه معناست.

“راس گیری” یک اصطلاح تخصصی در امور حسابداری است که می توان آن را با عبارت “میانگین زمانی” برابر دانست. هنگامی که بخواهید زمان چند رویداد نظیر وصول چک یا پرداخت را یکسان سازی نمایید از راس گیری استفاده خواهید کرد. (بیشتر بخوانید: نحوه وصول چک بین بانکی) بنا بر تعریف راس گیری چک، مشخص کردن تاریخ یکسان برای وصول چند چک که در زمان های مختلف وصول می شوند را راس گیری می نامند.

اگر بخواهیم راس گیری چک را به بیان دیگری توصیف کنیم می توانیم آن را معادل پیدا کردن سررسید واقعی چند چک در تاریخ زمانی متفاوت بدانیم. به شما پیشنهاد میکنیم اطلاعات خود در مورد چک رمزدار را بروزرسانی کنید.نحوه راس گیری چک
در وجه دیگر توضیحات فوق، ممکن است که شخصی بخواهد به جای دادن چند چک و پرداخت های اقساطی، همه را تجمیع کرده و در یک مرحله پرداخت نماید. وی با محاسبه اصل پول از راس گیری چک، پرداخت خود را در یک مرحله به جای موارد قبل انجام می دهد.

برای رأس گیری چک، ابتدا لازم است فاصله زمانی نقد هر چک را در مبلغ آن ضرب نموده، سپس باهم جمع نمایید. حاصل جمع به دست آمده تقسیم بر جمع بدهی (کل مبلغ چک ها) زمان راس چک را نشان می دهد. در ادامه به توضیح بیشتر آن خواهیم پرداخت. 

کاربرد های راس گیری چک

اکنون که نحوه ی راس گیری چک را آموختید باید بدانید که کاربرد آن در چه مواقعی می باشد.

راس گیری فقط برای وصول چک و حساب های مالی کاربرد نداشته بلکه با آموزش این مطلب، هر جایی که نیاز به استفاده از میانگین زمانی داشته باشید می توانید از آن استفاده نمایید. اطلاع از ماهیت حساب ها با مطالعه مقاله ماهیت حسابها در حسابداری pdf شما را در فهم این مطلب یاری خواهد کرد.

در این بخش کاربرد راس گیری چک را با استفاده از چند مثال تشریح خواهیم کرد:

خریداری بخواهد به جای چند چک پرداختی قبلی، یک چک پرداخت نموده و همه آنها را یکجا پرداخت نماید، از راس گیری چک استفاده می کند.
شخصی بخواهد حساب های مدت دار خود را تسویه نماید، راس گیری می کند.
در شرکتی که قوانین آن از واحد حسابداری طلب نماید که تاریخ تسویه حساب ها تا مدت مشخصی مثلا دو ماه از قرارداد باشد. حسابدار به عنوان راس گیر چک ظاهر شده و مدت مناسب تسویه چک ها را تا قبل از دو ماه محاسبه می نماید. (بیشتر بخوانید: استعلام چک برگشتی)
شخصی که وامی دریافت کرده و جهت پرداخت سود کمتر از روش راس گیری چک استفاده می نماید.
برای تبدیل پیش از موعد چک به پول نقد نیز از رأس گیری استفاده می شود. این کار، شیوه ای رایج در بازار است. شخص، چک دریافتی خود را که هنوز موعد وصولش نرسیده به دیگری می فروشد و به جای آن، پول نقد کمتری دریافت می کند. مبلغ مورد معامله با استفاده از راس گیری چک به دست می آید.

  • fardad group

راس گیری چک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی