نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

شرکت های تولیدی دیر یا زود باید به دنبال برنامه ریزی در تولید باشند و گرنه محکوم به شکست خواهند بود.

نرم افزار حسابداری تولیدی

نرم افزار حسابداری تولیدی باید به کسب و کار شما در برنامه ریزی تولید شما کمک کند ، نرم افزار حسابداری تولیدی باید یکپارچه باشد.

تحلیل مالی صورت های مالی مهم شرکت برای استفاده کنندگان درون سازمانی و برون سازمانی به منظور اخذ تصمیمات و بهبود عملکرد شرکت نیازمی باشد. البته تجزیه و تحلیل دارای روش ها و ارزیابی هایی است، که این مسیر را کمی دشوار و با اهمیت جلوه می دهد. 

تحلیل مالی چیست؟

یکی از اموری که هر حسابدار ممکن است آن را انجام دهد، تحلیل صورت های مالی می باشد، بنابراین ابتدا باید با مفهوم تحلیل مالی آشنا بشویم. تحلیل مالی چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که تحلیل مالی پیگیری روند کسب و کار، بودجه بندی ها و پروژه های موجود در زمینه مالی یک شرکت و یا یک موسسه، به منظور بهبود عملکرد و اخذ تصمیمات درست است.

تحلیل صورت های مالی چیست؟

پس از آن که دانستیم تحلیل مالی چیست حالا می خواهیم بگوییم که تجزیه تحلیل صورت های مالی چیست و چگونه انجام می شود. تجزیه تحلیل صورت های مالی به مدیران یک موسسه کمک شایانی می کند، تا برنامه ریزی در زمینه های مالی انجام و مشکلاتی که ممکن است شرکت با آن ها مواجه شود را کنترل و رفع نمایند. 

تجزیه و تحلیل نسبت های مالی چیست؟

تجزیه و تحلیل نسبت های مالی، یکی از مواردی است که برای بررسی وضعیت شرکت انجام می شود. در تجزیه و تحلیل نسبت های مالی ارتباط میان اقلام مندرج در صورت های مالی بررسی می گردد. انواع نسبت های مالی به حسابدار و استفاده کنندگان درون سازمانی و برون سازمانی کمک می کند، تا درک جامع و صحیحی از عملکرد و وضعیت مالی شرکت به دست آورند. انواع نسبت‌های مالی عبارتند از:

نسبت نقدینگی
نسبت جاری
نسبت آنی
نسبت فعالیت
نسبت وجه نقد

انواع تحلیل های مالی

تحلیل‌های مال به دو دسته تقسیم می شوند، که شامل:

تحلیل بنیادی (Fandamental analysis)
تحلیل تکنیکال (Technical analysis)

نحوه تجزیه و تحلیل صورت های مالی

همان طور که گفتیم تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی شرکت ها دارای اهمیت بالایی می‌باشد، هنگام تجزیه تحلیل باید به نکاتی توجه داشت، البته در شرکت های بزرگ که تجزیه و تحلیل صورت های مالی کاری زمانبر می‌باشد، این کار با استفاده از نرم افزارها و رعایت اتوماسیون حسابداری انجام و در اختیار سهامداران قرار می گیرد. تحلیل صورت‌های مالی شرکت ها به 4 روش انجام می شود، که این روش ها در جدول زیر ذکر شده اند.

1. روش تجزیه و تحلیل داخلی
2. روش تجزیه و تحلیل مقایسه ای
3. روش تجزیه و تحلیل خطر
4. روش تجزیه و تحلیل سرمایه در گردش

مراحل تجزیه و تحلیل صورت های مالی

در ابتدای مقاله تحلیل مالی چیست را به طور کامل بیان کردیم و گفتیم که مراحل تجزیه و تحلیل صورت های مالی باید به صورت دقیق انجام شود تا اطلاعاتی که در اختیار سهام داران قرار می دهیم دقیق و جامع باشد. تجزیه و تحلیل مالی دارای 6 مرحله می باشد. مراحل تجزیه و تحلیل صورت‌های مالی:

بیان اهداف
جمع آوری اطلاعات مالی
پردازش و ارزیابی اطلاعات جمع آوری شده
تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی
گزارش نتایج
بروز رسانی تجزیه و تحلیل ها

نکات مهم در تجزیه و تحلیل صورت های مالی

نکات زیر را در تجزیه و تحلیل مالی باید توجه داشته باشید:

نسبت‌های نقدینگی و میزان توان شرکت در بازپرداخت بدهی‌های کوتاه مدت باشد.
استفاده بهینه از دارایی‌های ثابت و درج اقلام منابع سرمایه ای به صورت دقیق و واضح
رویدادهای مالی ثبت شده در دفاتر در پایان سال مالی باید با رعایت استانداردها و اجرای قوانین مالی از جمله استهلاک و … باشد.
نتیجه گیری

تحلیل مالی پیگیری روند کسب و کار، بودجه بندی‌ها و پروژه‌های موجود در زمینه مالی یک شرکت و یا یک موسسه که به منظور بهبود عملکرد و اخذ تصمیمات درست می‌باشد. تجزیه و تحلیل نسبت های مالی، یکی از مواردی است که برای بررسی وضعیت شرکت انجام می شود. در تجزیه و تحلیل نسبت های مالی ارتباط میان اقلام مندرج در صورت های مالی بررسی می گردد.

  • fardad group

تحلیل مالی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی